Infomoment | Brood- en banketbakker - Chocolatier - Ijsbereider | Infosessie

Kom de sfeer opsnuiven van de opleiding brood- en banketbakker - chocolatier - ijsbereider

  • icon 25-03-2024
  • icon Brugge
  • icon 1 sessie
  • icon Gratis
Hou me op de hoogte
  • icon 25-03-2024
  • icon Brugge
  • icon 1 sessie
  • icon Gratis

Introductie

Wil je meer te weten komen hover de opleiding brood- en banketbakker, chocolatier of ijsbereider?

Bezoek onze infosessie kom meer te weten over wat Syntra West en ons docententeam je kan bieden.

Omschrijving

Hoe gaat de inleefsessie in zijn werk?

De infosessie wordt on campus aangeboden.

STAPPENPLAN

  • Je schrijft je in via deze website
  • Je ontvangt – nadat je inschrijving verwerkt werd - een uitnodiging met het exacte tijdstip waarop je verwacht wordt

Kun je er niet bijzijn?

Contacteer ons via de knop 'info aanvragen' hieronder. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Of we kijken samen met je uit naar een ander infomoment of mogelijke afspraak ter plaatse op de campus.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

(Jong)volwassenen die op zoek zijn naar een praktijkgerichte brood- en banketbakker - Chocoladebewerker - ijsbereider.

Hoe ziet het programma van deze opleiding eruit?

Deze infosessie gaat door op zaterdag 23 en maandag 25 maart in de campus te Brugge. Het ideale moment om kennis te maken met de opleiding en de campus!

Programma:

  • zaterdag 23/3 van 11 u - 12 u
  • maandag 25/3 van 19 u - 20 u

Toelichting van de verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheid tot vraagstelling aan de cursusbegeleider

Heb je toch nog vragen of wil je een persoonlijk gesprek, dan kun je na de sessie ook nog terecht op de campus na afspraak met de opleidingsmanager of cursusbegeleidster.

Locaties en data


25-03-2024
1 sessie

Planning

ma (25/03/2024) 19:00 - 20:00

Duur

ma 25-03-2024 t.e.m. ma 25-03-2024

ADRES

Wil je meer weten?

FotoMelanie Van Ryckeghem
curl effect

Heb je vragen over een opleiding?
Of denk je eraan om die op maat of op locatie te organiseren?

Contacteer onze Productmanager

Melanie Van Ryckeghem

Stel je vraag